top of page

Wie ben ik en wat doe ik?

Wijnproeverij Maarssem, wijnworkshop Maarssen

Mijn naam is Harrie Boogaard, ik probeer mensen op een enthousiaste manier meer te vertellen over wijn. Ik ben wijnprofessional, sommelier, vinoloog, gecertificeerd WSET-wijndocent en geef wijnproeverijen, wijnworkshops, wijn-spijsadviezen, training on the job aan winkelpersoneel en demonstraties tijdens beurzen en evenementen. Dit verzorg ik zowel in het Nederlands als in het Engels.

Mijn internationale opleiding volgde ik bij de Wine & Spirits Education Trust (WSET). Deze organisatie leidt wereldwijd mensen op tot wijnprofessional; de WSET-diploma’s zijn internationaal erkend. Naast deze studie heb ik wijnreizen gemaakt en diverse masterclasses gevolgd.

 

Wat is er niet leuker dan bij u thuis of op het werk met andere mensen samen te genieten van wijn en uitleg te krijgen van een enthousiast en deskundig vinoloog? De wijnen die ik u laat proeven zijn niet alleen van bekende, maar ook van onbekende druivensoorten gemaakt. Ze zijn afkomstig uit diverse landen (nieuwe en oude wereld) en zijn op verschillende manieren gemaakt (vinificatie). Ik heb inmiddels meer dan tweehonderd wijnproeverijen verzorgd.

 

Ook voor bedrijven is het leuk een proeverij/workshop te organiseren: voor het personeel, voor klanten of voor zakenpartners. Ik kan hier desgewenst een bepaald thema aan verbinden, afgestemd op uw organisatie.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op. Dit kan via het formulier onderaan deze pagina.

 

Wijnproeverij Maarssem, wijnworkshop Maarssen
bottom of page